Trustpilot

Trailernet

Antallet af fundne varer: 18

Trailernet er velegnet til at beskytte og fastholde gods. Vores trailernet er produceret af syntetisk materiale og er udstyret med kraftig kantbånd og elastiksnor 6 mm tyk. Trailernettene er tilgængelige i forskellige størrelser – du finder helt sikker den rigtige net til din trailer!

Siatki transportowe

Trailernet

Trailernettet er perfekt til at beskytte godset mod at flytte af under kørsel. Det er en rigtig god løsning. Det skal huskes, at intet reb eller andre hjemmemetoder beskytter korrekt transporterede materialer som de produkter, der er beregnet til dette formål. Dette skyldes, at andre produkter end trailernet ikke er elastiske nok, så de kan blive beskadiget under kørsel. Professionelle trailernet er fleksible, så de let kan tilpasses varerne, der læsses på traileren. Det monterede trailernet sikrer, at det, vi skal transportere, bliver beskyttet på en sikker måde.


Trailernet skal ikke det samme mål som trailer. Virksomheder, som sælger trailernetterne tilbyder forskellige størrelser. Er du ikke sikker på hvilken størrelse du skal vælge, kontakt vores kundeservice via telefon, på mail eller chat. Du kan også tjekke detaljer på vores hjemmeside.


Trailernet til godssikring

Trailernet produceret af Unitrailer, er vores ny produkt. Fremstillet af polypropylen (PP). Dette materiale er modstandsdygtigt over for mekaniske skader, som muliggør en lang anvendelse. Takket være, at de er fremstillet af særlige fibre, er deres vægt lav. Det muliggør en nem og hurting påmontering. Nettene er udstyret med elastiksnor Ø 6 mm. De er i intensiv grøn farve og er meget synlige. Hulstørrelse er 45x45 mm. Har du brug for trailernet med mindre huller, tjek vores tilbud med produkter fra KNOTT. Trailernettene KNOTT er også fremstillet af polypropylen. Hulstørrelse måler: 35x35 mm.


Trailernettene er meget lette at strække, men efter gentagen brug vender de tilbage til deres oprindelige størrelse og er lige så fleksible som når de bruges første gang. Desuden er de meget modstandsdygtige over for alle slags ryk eller stærkt stød. Trailernettene med (PP) -markering er også modstandsdygtige over for frost, varme, kraftigt regnfald, hagl og UV-stråler, dvs. at de mest vanskelige vejrforhold ikke er i stand til at ødelægge dem. Der er kæmpe udvalg af tilgængelige trailernettene på markedet, men det er meget bedre at vælge et trailernet fra en gennemprøvet producent, som vil være mere holdbart end det billigere, der kan gå i stykker efter en brug. Vi bør aldrig købe trailernettene fra upålidelige kilder, hvis vi vil være sikre på, at det produkt, vi har betalt for, lever op til visse funktioner og vores forventninger.


Vi tilbyder trailernettene med vandtætte afdækning, så de kan opbevares på en trailer. Afdækningen er meget praktisk og tager meget lidt plads. Efter hver brug kan de opbevares og anbringes på et passende sted på traileren, i garagen, hjemme eller i bilen. Takket være afdækningen kan vi være sikre på, at trailernettet ikke forringes.


Trailernet til ethvert formål

Trailernet fra Unitrailer kan bruges på forskellige måder! De er perfekte til at transportere scootere, ATV eller både. Det fungerer som en beskyttelse af f.eks. damme, altaner eller trapper mod små børn. De er også nyttige ved transport af løse materialer såsom: sand, grus, savsmuld, sten. De beskytter containere, cykler og byggeaffald. Trailernet er en ideel løsning for alle, der ønsker at immobilisere eller blokere adgangen til et bestemt sted eller varer. Ikke kun fordi de kan genbruges, men også fordi de kan bruges på mange måder og til transport af forskellige størrelser. Uanset om vi transporterer store eller små varer, betyder det ikke noget, for nettene tilpasser sig selv til de lastede varer.


At fastgøre nettet på traileren er meget nem og kræver ikke meget arbejde. Det er nok at montere det rundt om hele traileren. Trailernettet, som er korrekt monteret, sikrer, at godset er dækket på en sådan måde, at den ikke beskadiges og ikke bevæger sig på traileren under kørsel. Afmontering og fastgørelse er den hurtigste måde at sikre, at din last er så sikker som muligt. Takket være nettet på traileren bliver transporten af varer meget sikrere og mere behagelig!

pixel