Trustpilot

Dæk til trailer

Antallet af fundne varer: 14

Helårsdæk til biltrailere, autotrailere og campingvogne med gode køreegenskaber. Udskift dækkene med helt nye, og føl dig sikker på vejen.

Opony do przyczepyy

Helårsdæk – standard i trailere

I biltrailere, campingvogne og autotrailere bruges man oftest helårsdæk. I modsætning til biler, hvor inddelingen i sommer- og vinterdæk er meget klar, bruger vi ét dæk i hele året i trailere. Takket være dette behøver vi ikke bekymre os om deres udskiftning hver sæson. Dets længere brug medfører imidlertid større slitage. Dæk til trailere skal derfor kontrolleres hyppigere med hensyn til deres tilstand og slitage.

Dæk til trailer – hvilke skal du vælge?

Vælger du trailerdæk, er du nødt til at kontrollere de parametre, der bestemmer, om det dæk passer til fælgen. Man skal starte med at kontrollere størrelsen på fælgen: 10, 13 og 14 tommer er de mest populære. Det er altid den sidste parameter i dækkets navn. Derefter vælger vi dækkets bredde og højde. Den sidste ting, vi skal være opmærksomme på med trailerdæk, er lastindeks. Vi vælger det i henhold til trailerens totalvægt, så dækket kan tåle belastning på traileren.

Dæk forstærket eller ej – hvad er forskel?

Standarddæk er perfekte til lette trailere. De er velegnet til den type trailere af hensyn til deres maks. belastning. Når der er behov for en totalvægt på over 750 kg, er det bedre at vælge forstærkede dæk markeret med C efter størrelsen. De er meget mere holdbare og fungerer godt i tunge trailere, autotrailere eller bådtrailere.
pixel