Trustpilot

U-bøjler

Antallet af fundne varer: 112

Vores bredde udvalg af udstyr til trailere og autotrailere muliggør at finde de mest nødvendige trailer dele. I vores online butik Unitrailer.dk finder du surringsøjne, surringsbøjler, presenningsknapper, stopklodser, navkapsler og meget flere forskelligt udstyr. Har du spørgsmål eller er du i tvivl, kontakt vores kundeservice via telefon, email eller på chat. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at bestille!

"Akcesoria

Udstyr til trailer med hurtig levering!

Takket være vores voksende tilbud, finder man alle nødvendige ekstra udstyr til trailere og autotrailere. Der findes både små trailerdele, såsom: ophæng for stopklods, firkantede U-bøjler, sikkerhedswire og større dele: surringsbøjler til fastgørelse af presenning og kuglekobling, trækkuglestopklodser og høj presenning med stativ. Har du problem med at finde det produkt, du søger efter, du bedes kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige trailerdel. Vi sikrer hurtig og pålidelig levering i hele Danmark og Europa.

Trækkugle

Trækkugler fremstillet af Winterhoff er lavet af stål med totalvægt op til 3500 kg. Kan monteres i trailere, ATV, biler og traktorer. Takket være vores voksende tilbud i vores butik kan du fra nu af finde reservedele til landbrugsmaskiner – også dele til traktorer og mejetærsker. Trækkuglen "KUB 50-3500 KG” kan monteres i trailere med totalvægt 3500 kg og støttelast 200 kg. Sættet består af trækkugle, nav og møtrik. Hvorfor skal man vælge Winterhoff’s produkter? Vi stærkt anbefaler disse produkter og vi anvender dem selv i vores Unitrailer trailere, da vi aldrig blev skuffet. I tilfælde af at trækkuglen fx ikke passer til traileren, har man ret til, inden for 30 dages, at fortryde aftalen uden at angive nogen grund.

pixel