Trustpilot

Trailere med høj presenning

Antallet af fundne varer: 10

Trailer med stativ 80 cm høj samt vandtæt presenning. Det er vores mest populære version. Traileren med høj presenning er karakteristisk for sin store brugbarhed. Alle vores trailere er udstyret med oplukkelig bagsmæk og presenning i bag. Trailerne leveres i hele Danmark og Europa med alle nødvendige dokumenter til registrering.

Przyczepy ze stelażem

Trailer med høj presenning

Biltrailere af de mest populære trailere på veje. Ved at købe trailer udstyret med høj presenning og stativ kan man være sikker på, at det er en af de mest praktiske sæt. De er meget hjælpsomme og nyttige, når der er uvejr eller sne. Høj presenning med stativ øger ikke kun transportvolumen og sikrer trailerens gods mod regn, sol eller sne, men beskytter også en vigtig del af traileren - bunden. Bunden er især udsat for slitage, når traileren opbevares uden last udendørs. Trailer med høj presenning er den bedste løsning og de garanterer en lang holdbarhed og levetid.


Trailer inklusiv stativ og høj presenning

At have en trailer med høj presenning og stativ er meget praktisk og brugbar, da man altid kan afmontere udstyret. Høj presenning samt stativ afmonteres meget hurtigt og nemt ved hjælp af kun 2 nøgler.

Når man vælger stativ og presenning, er det meget vigtigt at tilpasse dem til trailerens dimensioner. Skikkelse og højde er de vigtigste at måle, før man vælger presenningen. I vores online butik finder du trailere med flad presenning. Takket være den form og presenningsbøjler, undgår du, at sne eller regn samler sig på presenningen. Jo højere rammen er, jo større er luftmodstanden og dermed jo større brændstofforbrug hos bilen, der trækker traileren. Hos UNITRAILER findes der presenninger 80 cm høje. Sådan stikker traileren ikke ud over bilen, og man kan næsten ikke føle på vejen, at der er en trailer forbundet til bilen.

pixel