Trustpilot

Kabler

Antallet af fundne varer: 29

Ledningsnet til trailere og autotrailere med 13- og 7-polet bajonettilslutning. Ledningsnet til trailer er tilgængelige i forskellige længde og fra forskellige populære producenter.

wiązki elektryczne do przyczepy

Ledningsnet til let trailer

Ledningsnet til let trailer muliggør tilknytning til sidemarkeringslygter. Desværre er kablerne ikke udstyret med stik til sidemarkeringslygter, som ofte er nødvendige i store trailere. I lette trailere monteres der reflekser, derfor dette ledningsnet vil være god løsning. På vores hjemmeside kan du vælge forskellige kabellængder. Når du køber et ledningsnet tild in trailer, skal du være sikker på, at det vil passe til din trailer. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, på mail eller chat, og spørge om hjælp.

Ledningsnet til autotrailere

Ledningsnet til autotrailere kan være endda 8 meter lang. Det er udstyret med 13-polet bajonet, som sikrer god drift af baklys, som er nødvendig ved trailere med totalvægt over 750 kg. De ledningsnettene, der vi tilbyder i butikken, er meget robuste og modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. Vil du nyde en sikker og komfortabel kørsel, så skal du vælge ledningsnet fra vores tilbud.
pixel