Trustpilot

Surringsbånd

Antallet af fundne varer: 64

Transportsikkerhed, dvs. surringsbånd og rundslinger er afgørende for enhver godstransport. Lavet i henhold til europæiske standarder har de certifikater og sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed. Desuden sikrer vi hurtig og pålidelig levering, da vi har alle produkter på lager.

zabezpieczenia transportu

Surringsbånd og båndsurring

Surringsbånd bruges mest i transportbranchen. Deres robusthed og styrke muliggør sikker kørsel med al slags læs. Surringsbånd fastgøres til specielle greb i ladmål eller på køretøjets konstruktion. Surringsbånd med traditionelle eller ERGO skralder sikrer, at lasten ikke bevæger sig under transport. Deres tykkelse og brudstyrke kan vælges afhængigt af lastens vægt. I vores butik finder du alle de mest populære størrelser og brudstyrker af surringsbånd.

Løftestrop

Løftestrop bruges, når varer skal flyttes over korte afstande. I deres tilfælde behøves der ikke at tilslutte dem til køretøjet. I stedet for kroge har de løkker, der giver dig mulighed for at spænde lasten uden at skulle fastgøre dem. Dette gør det lettere at løfte og flytte fx en europalle. I tilfælde af løftebåndr findes der også forskellige typer med hensyn til holdbarhed. Du kan finde alle typer løftestropperi vores netbutik.

pixel