Trustpilot

Trailer med ekstra sider

Antallet af fundne varer: 22

Trailere UNITRAILER med ekstra sidesæt øger transportvolumen. Takket være ekstra sider kan du sagtens fragte mere gods på traileren. På vores trailere kan du montere et eller to sæt af ekstra sider og opnå højde på endda 100 cm med TRIPLE sider. Bestil trailer med ekstra sidesæt og du modtager pakken direkte til din adresse. Vi leverer trailerne med alle nødvendige dokumenter til registrering i hele Danmark og Europa.

Fritidstrailere

Trailer med ekstra sider

En trailer med ekstra sider tilbyder flere muligheder ved anvendelsen. Takket være ekstra sider øges der transportvolumen. Derfor er ekstra sidesæt rigtig god ide til at vælge ved køb af trailer. Man behøver ikke at købe en lang trailer, som koster mere og er mere besvarligt at køre med.

På vores trailere kan man tilføje to sæt af ekstra sider. På den måde vil man have TRIPLE sæt af sider og endda næsten 1 meter af højde. Ekstra siderne er fremstillet af førsteklasses stål, som gør dem robust og kan bruges til at transportere al slags gods.


Trailere og ekstra sider

Man har ikke altid brug for trailer med ekstra transportvolumen. I dette tilfælde er det meget praktisk, at man kan afmontere siderne når som helst. Man skal brug kun to nøgler for at afmontere dem af traileren. Ekstra siderne er fremstillet af galvaniseret stål, og man skal ikke være bekymret for at siderne bliver rustet. Du kan sagtens opbevare dem i fx garagen og bruge dem igen, når du igen har brug for dem.

Når man bestiller en trailer i vores online butik, skal man tænke over at købe et ekstra sidesæt. Køber man en trailer og ekstra side i et sæt, sparer man penge og modtager alt i en pakke. Tjek vores tilbud af trailere med ekstra sider og bestil på vores hjemmeside. Husk om en flad presenning eller stativ med høj presenning for a beskytte trailerens læs mod regn, støv og sne. Dem kan man også montere på ekstra siderne.

pixel