Trustpilot

Stik | stikdåse | adapter

Antallet af fundne varer: 19

Trailer stikdåse 13- eller 7-polet muliggør at tilknytte den elektriske installation til trailer eller autotrailer. Gennem adapter trailerstik er muligt nem at tilknytte bil og trailer.

Gniazdo przyczepy

Trailer adapterstik

Adapter stik er meget hjælpsom, når det viser sig, at trailer, som skal tilknyttes, ikke har den samme bajonettilslutning som den elektriske installation i traileren. Det er en stor risiko at køre uden lys, da man kan få en bøde og det er meget farligt for alle trafikanter. Derfor er det en god og nem løsning at købe en adapter trailer.

Trailer stikdåse

Stikdåse 7-polet bajonettilslutning er ikke udstyret med baklys, som i overensstemmelse med de europæiske normer ikke skal være installeret i trailere med totalvægt op til 750 kg. Stikdåse 13-polet anvendes i store trailere og autotrailere og sådan kan alle funktioner bruges. Stikdåserne fra vores tilbud er opbygget af høj kvalitet plast, som er modstandsdygtig over for vejrforhold og hyppig brug. Har du flere spørgsmål, kontakt vores kundeservice via telefon, på email eller chat.
pixel