Trustpilot

Værktøjskasser til anhængere, trailere

Antallet af fundne varer: 45

I vores online butik tilbyder vi solide værktøjskasser tilgængelige i mange forskellige størrelser. Værktøjskasserne kan bruges i fx lastbiler, autotrailere, busser, men også i trailere og anhængere. Værktøjskassen virker som en god løsning til at opbevare forskelligt udstyr til trailer: surringsbånd, trailerlås og andre værktøjer. Hvis du er træt af værktøjer, der bevæger sig på dit køretøj, er det din bedste chance at vælge en værktøjskasse, som vil stille op til dine behov!

Bagażnik rowerowy na hak holowniczy

Værktøjskasser

Alle værktøjskasser, der er til salg i vores butik, er produkter lavet af polymermaterialer, hvilket gør dem modstandsdygtige og holdbare. Desuden er produktet takket være den stærke struktur modstandsdygtig over for skiftende vejr- og kemiske forhold. De har indvendige ribben, som ikke kun styrker hele kassens struktur, men kan også bruges som basis til hylder. Værktøjskasser af Daken blev udstyret med to cylinderlåse med et støvdæksel for at sikre den maksimale sikkerhed mod forkert håndtering og tyveri. Hver værktøjskasse har en ekstra reservenøgle, så du ikke behøver at bekymre dig, hvis du mister en af dem.

Hvordan monterer man en værktøjskasse?

Hver værktøjskasse kan monteres ved brug af beslag til montering. Du finder alt nødvendigt udstyr i vores butik. Vores holdere er universalle, så de kan bruges til enhver værktøjskasse. Hvert sæt består af dele nødvendige til montering. Værktøjskasserne monteres under stativet. Det er også muligt at montere værktøjskasserne ved siden af hinanden. Før skal man kun huske at vælge gode størrelser. Man kan købe enten på vores hjemmeside eller bestille telefonisk. Vi holder åbent fra mandag til fredag 7:00-15:00. Vi garanterer hurtig og pålidelig levering i hele Danmark og Europa. Vores kunder har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund. Tjek vores tilbud og bestil nu!

pixel