Trustpilot

Fritidstrailere

Antallet af fundne varer: 76

Fritidstrailere med totalvægt på op til 750 kg. Fritidstrailere er velegnet til at læsse gods, bagager og forskellige varer. Vi garanterer hurtig levering i hele Europa!

Fritidstrailere

1-akslet trailer

Fritidstrailer er perfekt til private og erhverv kunder og kan bruges til ethvert formål. Man kan fragte over 600 kg på (totalvægt 750 kg). Trailerens indvendige ladmål kan vælges mellem 150x106, 200x106 eller 200x125. Let trailer er bygget med en aksel, som sikrer gode køreegenskaber takket være god kvalitet aksel fra AL-KO eller KNOTT udstyret med torsionsaksler. Vores lette trailere sikrer en komfortable og stabil kørsel, selvom man kører med trailer uden læs. 1-akslede trailere er de billigste på markedet, selvom de er fremstillet af den højeste kvalitet materialer.

Tipper fritidstrailer

1-akslet tiptrailer muliggør en nem og hurtig på- og aflæsning. Desuden er alle vores trailere UNITRAILER udstyret med vipbar trækstang. Takket være den vipbare trækstang er det muligt at opbevare traileren i lodret position. Sådan sparer man plads fx i garagen. Det er oplukkelig og aftagelig bagsmæk, som muliggør en nem på- og aflæsning, men også muliggør at transportere forskellig slags lange genstande. Du skal kun åbne eller afmontere bagsmækken.Det er ikke alle lette trailere, som er udstyret med så mange funktioner, som gør brugen af traileren lettere. Trailere UNITRAILER har rigtig mange fordele, som man kan gøre brug af i dagligdagen.

1-akslet trailer med tip funktion

Vores trailere med tip funktion er produceret af vores ingeniører og er fremstillet af højeste kvalitet deler. Alle dele er fuld galvaniseret, hvilket beskytter dem mod korrosion. Trailerne er robuste og modstandsdygtige over for alle vejrforhold. Delene kommer fra velkendte producenter. Rammen blev forstærket med ekstra bjælker, hvilket gør den utrolig stærk sammenlignet med andre trailere. Vores trailere har 2 års garanti. Vi sikrer hurtig og pålidelig levering i hele Danmark og Europa.
pixel