Trustpilot

Markeringslygter

Antallet af fundne varer: 91

Traditionelle eller LED markeringslygter er perfekte til trailere, autotrailere, campingvogne. oraz LED do przyczepki, lawety, przyczepy kempingowej. Markeringslygter hvid-rød, hvid og gul produceret af FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL og UNITRAILER. Markeringslygter er lavet af den højeste kvalitet og leveres hurtigt i hele Danmark og Europa.

Lampy obrysowe obrysówki LED

Markeringslygter til trailere

Markeringslygter anvendt i trailere, anhængere eller i andre køretøjer skal godkendes og anvendes i overenstemmelse med EU-normer ECE 48. Markeringslygterne sikrer god synlighed og samtidigt sikkerhed på vejen. I vores butik findes markeringslygter, som opfylder alle krav fra EU-typegodkendelse og kan anvendes i alle slags trailertyper.

Markeringslygter LED til trailere

Markeringslygter LED takket være deres dioder er meget mere holdbare, og deres levetid er endda titusinder af timer. Markeringslygterne hjælper, når du kører med en trailer i mørket, da de giver dig mulighed for at se hele omridset af traileren nøjagtigt. Takket være dette er hver manøvre meget lettere og mere præcis. Afhængigt af trailertypen monteres markeringslygter direkte på traileren eller på en fleksibel gummiholder. Der er også front-, side- og bagmarkeringslys. Du kan finde hver af disse typer i vores onlinebutik.

Markeringslygter til autotrailere

Autotrailerens belysning er meget ofte kontrolleret af fx trafikpoliti. Markeringslygterne er især nyttige i store trailere. Meget ofte er de brugt i hårde forhold, hvor udsynet af traileren er afgørende for fuld succes og sikkerhed ved på- og aflæsning.
pixel