Trustpilot

Næsehjul

Antallet af fundne varer: 24

Næsehjul i vores butik er velegnet til tunge og lette trailere. Der findes manuale og elektriske næsehjul. På vores hjemmeside er der robuste næsehjul af WINTERHOFF, AL-KO, KNOTT med diameter 48 eller 60 mm.

Koła podporowe do przyczep

Næsehjul til trailere

Har du en bådtrailer eller autotrailer og søger du efter praktiske udstyr? Tjek vores tilbud på unitrailer.dk! Næsehjul fra vores butik lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Næsehjulene er fremstillet af robuste materialer, af højeste kvalitet stål. Konstruktionen er meget stabil og næsehjulet kan belastes med meget stor last. Vores næsehjul er udstyret med højde regulering, takket værre det kan de tilpasses til kundens egne behov. Der behøves ikke klembøjle, da de er udstyret med påsvejset montageflange, som muliggør montering til traileren. Vores næsehjul lever op til kundernes forventninger og krav.


Støttehjul til trailere

Ved du hvilke fordele har tilbehør og udstyr i vores online butik? Vi tilbyder kun oryginale dele og støttehjul fra de velkendte producenter, såsom Winterhoff, KNOTT eller AL-O. Du kan være sikker på, at du vil bruge produktet de næste mange år frem. Vi arbejder stadigvæk på at uddybe vores sortiment, så vi kan tilbyde de mest moderne løsninger, som kan bruges i de mest ekstreme situationer. Vi sælger fx støttehjul med diameter 50 mm og 60 mm og støttehjul monteret automatisk eller med klembøjle. Har du ikke fundet det akkurate produkt, kan vi bestille støttehjulet specielt for dig! Tjek vores brede tilbud nu på unitrailer.dk!

pixel