Trustpilot

Hjul fælge dæk

Antallet af fundne varer: 123

Hjul og dæk til trailere i størrelserne: 155/70 R13165/70 R13185 R13C og 195/50. Fælge til trailere 10' 13' 14' med hulafstand 4x100 eller 5x112. Vi tilbyder modeller: Mefro, Rosava, Twonhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda. Vi sikrer hurtig og pålidelig levering i hele Danmark og Europa.

Koła felgi opony do przyczepy

Hjul til trailer 

Trailerhjul er som regel helårshjul, derfor behøver man ikke ændre dem så ofte som dem i bilen. Men man skal huske, at det er en af de vigtigste dele i traileren, som som eneste har kontakt med vejen. Det er meget vigtigt at tjekke trailerhjulene og skifte dem, når de bliver slidt, for din og andres sikkerhed. Hjulene udsættes for en tung belastning hver gang på grund af belastningen og slides hurtigere end dem i bilen. Trailerhjulene, der er tilgængelige i vores butik, kommer fra velkendte producenter og sælges i rigtig god pris. De øger betydeligt sikkerheden ved kørsel med en trailer.

Dæk til trailer 

Trailerdæk skal vælges med hensyn til størrelse, hastighedsindeks og lastindeks. For særligt tungt belastede tunge trailere er det bedst at vælge forstærkede dæk, der vil klare de tungeste fragt. Alle oplysninger om dækket findes på et klistermærke, der bliver fastgjort til slidbanen på fabrikken. I vores butik er der også produktspecifikationer, der giver dig mulighed for at vælge et akurat dæk til hver trailer. Trailerdæk skal regelmæssigt kontrolleres og udskiftes så snart mønsterdybden falder til under 2 mm. Det er altid en god ide at have et reservehjul på din trailer, hvis et af dine dæk bliver punkteret. Trailerproducenter muliggør som regel, at der monteres specielle reservehjulsbeslag på trækstangen eller rammen. Reservehjulet kan også transporteres blot på traileren.

Fælge til trailer 

Trailerfælge er mest udsat til at blive skævet. Skævheden kan opstå, når du rammer en høj kantsten eller anden genstand. Meget ofte sker der, at hvis fælgene ikke er beskyttet og de bruges om vinteren, ruster de og mister deres egenskaber. Hos UNITRAILER tilbyder vi trailerfælge i de almindelige størrelser:10, 13 og 14 tommer. Når du vælger fælge til traileren, er det nødvendigt at kontrollere afstanden mellem monteringsbolte og ET. Vi tilbyder fælge, der er stærke og modstandsdygtige over for hårde vejrforhold. De er meget robuste og korrosionsbestandige. Nyd din shopping!

pixel