Trustpilot

Værktøjkasser og surringsbånd

Antallet af fundne varer: 158

Har du brug for mere plads for at fragte nødvendigt for dig tilbehør, så er du kommet til det rette sted. Den bedste løsning vil være en plast værktøjskasse. Værktøjskasserne er fremstillet af robust materiale: kraftig plast, som er modstandsdygtig over for hårde vejrforhold. Vi tilbyder værktøjskasser i mange størrelser. De kan monteres på forskellige måder, som muliggør at tilpasse den akkurate værktøjskasse til din trailer og dine behov. Værktøjskasserne kan monteres fx på trailerens trækstange eller under traileren, hvis den er højtbygget. De er meget praktiske, da de er pladsbesparende og de muliggør, at man kan opbevare inde fx surringsbånd, trailerlås, trailernet, arbejdshandsker og andre håndværktøjer.

skrzynki narzędziowe

Værktøjskasse

Værktøjskasse vil blive værdsat af alle, der godt kan lide at have alt ved hånden. Takket være den store kapacitet og rummelighed kan du nemt finde de nødvendige værktøjer. Det indre af værktøjskassen kan arrangeres på enhver måde, så du kan selv beslutte, hvordan du vil bruge pladsen i den. På den måde bliver din værktøjskasse den mest praktiske for dig. Du kan bruge rum, hylder og andre elementer, der adskiller et værktøj fra et andet. Sådan vil du altid holde orden og hurtig adgang til de mest nødvendige værktøjer. Du kan også vælge størrelsen på værktøjskasser alt efter dine behov. I vores butik har vi både meget store værktøjskasser såvel som mindre.

Værktøjskasse til autotrailer, busser og trailere

Værktøjskasser til autotrailere, busser og trailere kan installeres eller transporteres mange forskellige steder. I tilfælde af autotrailere og trailere, der ikke er sikret mod andres menneskers adgang, er det meget vigtigt, at de er låst. Takket være dette behøver du ikke bekymre dig om dine tilbehør og værktøjer indeni, fordi de altid er sikkert låst inde. Monteret på en trailer eller autotrailer værktøjskasse skal også være modstandsdygtig over for forskellige vejrforhold, ofte også mudder, vand, vind og sne. Det er selvfølgelig vigtigt, at værktøjskassen er produceret i den højeste kvalitet, men man skal også huske at montere den korrekt på traileren. Den bedste løsning er at bruge universalholdere, der også kan købes i vores butik. Ved at bruge dem kan du være sikker på, at værktøjskassen altid vil være på plads.

pixel