Trustpilot

Påløbsbremse

Antallet af fundne varer: 21

Påløbsbremse til bremsede aksler med aksler AL-KO eller KNOTT med totalvægt fra 700 til 3500 kg. Påløbsbremsen er nødvendig i trailere med tunge læs, da den øger køreegenskaber.

Hamulec najazdowy do przyczepy

Påløbsbremse til trailer

Påløbsbremse til trailer er meget nyttig, hvis vi vil øge komfort og sikkerhed under kørsel med trailer, hvilken totalvægt er over 750 kg. En yderligere bremse er nødvendig for at bremse bilen, som er tilknyttet til traileren med læs. Det er dog meget nemmere at bremse med traileren udstyret med påløbsbremse.

Påløbsbremser til trailere

Når du vælger påløbsbremse, skal du først tjekke din traileraksels producent. De mest populære aksler er fra AL-KO og KNOTT. Bagefter skal du verifiere trækstangens type. Det er afgørende, hvis trækstangen er V- eller -formeret. Det er også meget vigtigt, om det er firkantet eller rund trækstang. Husk at måle trækkugle diameter. Har du alle disse oplysninger, kan du vælge den tilsvarende påløbsbremse til din trailer. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister, som vil hjælpe dig med at vælge den rigtige påløbsbremse til din trailer.
pixel