Trustpilot

Fælge til trailer

Antallet af fundne varer: 19

Forskellige modeller af robuste fælge til biltrailere tilgængelige i forskellige størrelser. Vi tilbyder stålfælge til alle trailer typer. Vi sikrer hurtig levering direkte til dig!

felgi do przyczepy

Fælge til trailere

Fælge til trailere skal være meget holdbare. Fremstillet af stærkt stål fælge er modstandsdygtige over for enhver form for skader, der opstår, for eksempel når de kommer ind i en kantsten eller et dybere hul på vejen. I tilfælde af en tom trailer med almindelige fælge, ville det ikke være et stort problem, men situationen ændres, når traileren læsses til sin maksimale belastningskapacitet. Man skal være opmærksom på fælgenes klasse, da det er fælge, som skal modstå yderligere hundrede eller endda flere tusinde kilo af belastning.

Fælge til autotrailere

Fælge til autotrailere skal først tilpasses med hensyn til monteringsbolte afstand og derefter til trailerens totalvægt. Afhængigt af om du har brug for fælge til biltrailere eller til en mere moderne med lavere struktur autotrailer, skal du vælge den passende model. I øjeblikket er den mest populære størrelse for moderne autotrailere 10 tommer fælge. For ældre autotrailere anbefales der 13 eller 14 tommer fælge.

pixel