Trustpilot

Kuglekoblinger og påløbsbremser

Antallet af fundne varer: 97

Kuglekoblinger og påløbsbremser til bremsede trailere. Vil du have en god og sikker forbindelse mellem dit køretøj og anhænger? Så skal du udskifte eller få en ny kuglekobling. I vores onlinebutik finder du din nye kuglekobling af forskellige mærker: AL-KO, KNOTT, WINTERHOFF og STEELPRESS med totalvægt fra 700 kg op til 3500 kg til lave priser.

Zaczepy do przyczep

Kuglekobling til trailer

Kuglekoblinger bruges til at forbinde traileren til køretøjet. Vi skelner mellem koblinger til V-formet trækstang, T-trækstang, firkantet trækstang eller rør trækstang. Vi adskiller dem med totalvægt, støttelaste og afstand mellem monteringshuller. Alle de nødvendige oplysninger til at matche kuglekoblingen til en trailermodel findes på produktets hjemmeside i vores onlinebutik.
Kuglekoblingen er udstyret med en slidindikator, som hjælper med at bestemme, hvornår det er nødvendigt at udskifte den i tide. Sikkerhedsindikator bruges som standard i de fleste kuglekoblinger. Takket være disse indikatorer kan du være sikker på, at koblingen er ordentligt fastgjort på køretøjets kugle og at, den ikke frakobles under kørslen.
pixel