Trustpilot

Løftestropper

Antallet af fundne varer: 10

Løftestropp er velegnet til last sikring under transport. Der findes forskellige længde og brudstyrker. Vi sikrer hurtig levering. Vores løftegrej overholder de europæiske standarder EN1492-1: 2000 og har certifikater GS og TUV. Du kan også læse mere om løftestropper regler for at bruge dem korrekt.

zawiesia pasowe

Løfte udstyr

Båndstrop bruges til transport af forskellige tunge materialer, som skal flyttes over korte afstande. Deres signifikante fordel er evnen til at få fat i et objekt meget hurtigt uden at skulle finde et punkt at koble på. Af denne grund bruges de til omladning, byggepladser og lagre. Båndstropper kan modstå belastninger på op til flere tons og en længde på flere meter. Ved flytning af forskellige varer bruges normalt flere løftestropper samtidigt, hvilket giver mulighed for stabil og kontrolleret manøvrering af varerne.Polyester løftegrej tilbud

Polyester løftegrej i vores butik kommer direkte fra producenten og har alle nødvendige certifikater og attester. Løftebånd med sikkerhedsfaktor 7:1 bekræfter deres høj kvalitet og holdbarhed. De kan bruges til fine varer, hvor overfladen på last ikke kan beskadiges. Og dette sikrer polyester struktur. Løftestropper kan adskilles med forskellige farver: violet, gul eller grøn, som betegner deres parametre og muliggør at tilpasse den rigtige båndstrop efter kundens behov.

pixel