Trustpilot

Komponenter til aksler og ophæng

Antallet af fundne varer: 237

Trailer aksler fra velkendte producenter AL-KO og KNOTT i en bremset eller ubremset version og i mange forskellige størrelser og monteringshulafstande. I vores online butik er der et bredt udvalg af tilsvarende udstyr til aksler, såsom bremsekabler, bremsetromler, bremsebakker og støddæmpere. Se vores tilbud af traileraksler og akselstøddæmpere.

osie do przyczep, cięgno bowdena, amortyzatory osi

Trailer aksler AL-KO og KNOTT

Aksler til trailere er et af de vigtigste dele i hele traileren. Trailerens holdbarhed, håndtering og totalvægt afhænger af akslen. I de senere år har de største producenter af traileraksler nemlig AL-KO og KNOTT indførte ny, moderne løsninger, der muliggør at udskifte de gamle aksler, der hovedsageligt er baseret på støddæmpere med moderne dele. Aktuelt produceret og installeret aksler i trailere, er især torsionsaksler med støddæmpere på torsionsaksler, fx trailer aksel model VG7 750 kg. De er tilgængelige i to versioner: ubremsede aksler til trailere og bremsede aksler til trailere . De er kendetegnet ved bedre absorbering af ujævnheder på vejen selv med en lille belastning, meget god håndtering og holdbarhed, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt de næste mange år frem. Hvis du ikke har fundet den rigtige trailer aksel til din trailer, bedes du kontakte os via telefon eller e-mail, og vi kan bestille akslen specielt til dig, så du igen kan nyde en effektiv og sikker trailer.

Bowdenkabel - bremsekabler AL-KO

Bowdenkabler produceret af AL-KO er perfekte til enhver bremset trailer. I vores butik tilbyder vi bremsekabler til forskellige påløbsbremser. Takket være det kan du nemt finde en, der passer til din trailer. Din sikkerhed afhænger af det korrekte valg og tilslutning af kabler, så det er værd at konsultere vores specialister, der hjælper dig med at vælge de passende Bowden kabler til din trailermodel. De bremsekabler, vi tilbyder, er lavet af højeste kvalitet materialer, der er modstandsdygtige over for vand, støv, sand og andre ting, som du kan komme på tværs af på vejen. De er heller ikke bange for hårde vejrforhold og du kan sagtens holde dem udendørs. Spar ikke på din egen og andre trafikanters sikkerhed. Bowdenkabler slides som enhver anden del, så det er værd at udskifte dem fra tid til anden.

Støddæmpere til trailer

Støddæmpere til trailer AL-KO og KNOTT hjælper akslerne med at absorbere alle ujævnheder på vejen. Hvis du holder af den højeste komfort under kørsel med og uden læs, så er trailerophængets med støddæmper støtte det bedste valg. Støddæmpere skal konfigureres i henhold til trailerens totalvægt. Normalt angiver producenter styrken af en given type støddæmper gennem forskellige farver. Kontroller, hvilken støddæmper der svarer til de aksler, der er anvendt i din trailer, eller spørg om hjælp vores eksperter, der vil rådgive dig om det rigtige produkt.

pixel