Trustpilot

UNITRAILER

Antallet af fundne varer: 506

Vi er polsk producent aflette trailere og vi tilbyder stort udvalg af udstyr og tilbehør til trailere. Takket være vores samarbejde med TEMARED og martz er vi også i stand til at tilbyde tunge trailere, autotrailere og bådtrailere. Derudover sælger vi rundslinger, næsehjul, presenninger, trailernet og bremsebakker til aksler AL-KO. Vi vil meget gerne opmuntre dig til at tjekke vores tilbud regelmæssigt ud, da vi udbreder vores sortiment med nye produkter. Har du ikke fundet det produkt, du har brug for, bedes du kontakte vores kundeservice – vi vil meget gerne hjælpe dig med at bestille produktet specielt for dig.

Unitrailer

Katalog med trailere af Unitrailer

I vores butik er vi i stand til at bestille produkter specielt for til og indstille priser individuelt . Vi er i samarbejde med forskellige trailere servicer, som kan regne med attraktive priser ved en gros ordrer. Lige nu tilbyder vi mest vores bestseller enakslet let trailer med vipbar trækstang eller med høj presenning og stativ. 1-akslet trailer Garden Trailer 200 med høj presenning og stativ muliggør at transportere gods uanset vejrforhold. Alle vores trailertyper og modeler er produceret hos os og sendes direkte fra producenten til kunder. Har du brug for ekstra sider eller gittersider, dem kan du finde i vores online butik. Vi vil meget gerne opmuntre dig til at tjekke vores tilbud ud.


Hvorfor skal du vælge trailer af producent Unitrailer

Vi gør vores bedste, så bestilling og vores service er hurtigste, mest professionelle og problemløse. Køber du en biltrailer hos os, modtager du alle nødvendige dokumenter til registrering: EU typegodkendelse, faktura og certifikat. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

I vores online butik finder du alt du har brug for at udstyre din trailer med. Du kan vælge fx næsehjul og meget flere i kategori „Reservedele og tilbehør”. Vi sikrer afsendelse inden for 24h. Man har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund.

pixel