Trustpilot

Fabrilcar by Aspöck

Antallet af fundne varer: 2

Den østrigske producent af lamper til køretøjer ASPOCK samt Fabrilcar tilbyder et bredt udvalg af premium lygter. Takket være den samarbejde tilbyder de de nyeste og mest moderne løsninger i LED teknologi. Fabrilcar sælger produkter i meget attraktive priser og i den højest kvalitet. LED lys er ikke kun mere økonomiske, men også mere holdbare, hvilket betydeligt udvider deres effektivitet. Alle vores LED lygter og lamper er EU-godkendt og har E-mærket, som bekræfter, at de kan bruges på offentlige veje. Da vi stærkt anbefaler de moderne, solide produkter til lave priser, er du meget velkommen til at tjekke vores tilbud med Fabrilcar produkterne i vores online butik.

Fabrilcar by Aspock

Lygte LED fra producent Fabrilcar by Aspöck

I vores tilbud finder du LED lygter med 4, 6 og 7 funktioner. I lamper med 4 funktioner er der: bag positionslys, stoplys, blinklys og rød refleks. Det er den grundlæggende version, som sikrer tilstrækkelig synlighed på vejen. Man skal montere sidemarkeringslygter i lastbiler, trailere og anhængere med totalvægt 3,5 tons og endda over 10 tons. Lygten med 7-funktioner er udstyret med sidemarkeringslygte. Takket være den fulde belysning er traileren med synlig under uvejr og andre trafikanter kan se størrelsen på køretøjet.

 

Trailerdele Fabrilcar by Aspöck

Vi vil meget gerne opmuntre dig til at tjekke tilbud med produkter af Fabrilcar by Aspöck ud. Vi har arbejdet med denne virksomhed i lang tid og vi kan ærligt anbefale deres produkter. De er solide og lavet af høj kvalitet materialer. Virksomheden producerer stadigt nye produkter og løsninger. Vi følger alle deres nyheder og aktualiserer vores katalog. Man kan købe online på vores hjemmeside eller via telefon. Har du ikke fundet det produkt, du mangler, kontakt vores kundeservice, vi vil meget gerne hjælpe dig og bestille produktet specielt for dig. Vi sikrer hurtig afsendelse og levering direkte til dig. Du har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund.

pixel