Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Baglygter

Antallet af fundne varer: 136

Trailer baglygte og nummerpladslygte er tilgængelige også i sæt. Produceret af de velkendte firmaer ASPÖCK, DOBPLAST, FRISTOM. I vores online butik finder du alle lygtetyper af MULTIPOINT. Hurtig levering med Unitrailer!

Lampy tylne zespolone do przyczep

Baglygte

Baglygter er udstyret med positions-, stop-, tåge-, nummerplade- og blinklys. Når man vælger lygten, skal man huske at tjekke om lampen er universal og kan anvendes på begge sider. Har du brug for fx en højre lygte, skal du vælge den, hvor der står ”højre” i produktets titlen. Alle vores lygter har EU-godkendelse.

Baglygte LED

Baglygter LED muliggør større energibesparelser og længere drift. De kan virke ennda titusinder af timer. Baglygterne har også større muligheder med hensyn til design, de kan være slankere, fordi LED'erne varmes op mindre end en almindelig pære, eller de kan have en mere interessant form.

Trailer baglygter

I let trailer med totalvægt op til 750 kg er det ikke nødvendigt at udstyre traileren med baklys. Derfor er de billigere, men alligevel er det muligt at montere en pære til baklys.
pixel