Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

DAKEN

Antallet af fundne varer: 56

Daken er en italiensk virksomhed, der producerer værktøjskasser, som ofte bruges af trailerejer og chauffører. I vores online butik finder du alt, hvad du har brug for. Vi tilbyder solide værktøjskasser i forskellige størrelser. De kan monteres i trailere, autotrailere, busser og anhængere. De er meget praktiske, da de er pladsbesparende og de muliggør, at man kan opbevare inde fx surringsbånd, trailerlås, trailernet, arbejdshandsker og andre håndværktøjer. Hvis du er træt af værktøjer, der bevæger sig på dit køretøj, er det din bedste chance at vælge Daken værktøjskasse, som vil leve op til dine behov!

Daken

Daken værktøjskasser

Alle værktøjskasser Daken, der er til salg i vores butik, er lavet af polymermaterialer, hvilket gør dem modstandsdygtige og holdbare. Desuden er produktet takket være den stærke struktur modstandsdygtig over for skiftende vejr- og kemiske forhold. De har indvendige ribben, som ikke kun styrker hele kassens struktur, men kan også bruges som basis til hylder. Vi tilbyder Daken Just blev udstyret med kraftig gummitætning i kassens åbning. Værktøjskassen kan låses og blive sikret mod andres adgang. Der er 2 lås og medfølger ekstra nøgler, så man behøver ikke at bekymre sig, hvis man taber en nøgle.


Værktøjskasser af Daken

Hver værktøjskasse kan monteres ved brug af beslag til montering. Du finder alt nødvendigt udstyr i vores butik. Vores holdere er universalle, så de kan bruges til enhver værktøjskasse. Hvert sæt består af dele nødvendige til montering. Værktøjskasserne monteres under stativet. Det er også muligt at montere værktøjskasserne ved siden af hinanden. Før skal man kun huske at vælge gode størrelser. Man kan købe enten på vores hjemmeside eller bestille telefonisk. Vi holder åbent fra mandag til fredag 7:00-15:00. Vi garanterer hurtig og pålidelig levering i hele Danmark og Europa. Vores kunder har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund. Tjek vores tilbud og bestil nu!

pixel