Trustpilot

Kuglekobling og påløbsbremser

Antallet af fundne varer: 93

Kuglekoblinger og påløbsbremser til bremsede trailere. Vil du have en god og sikker forbindelse mellem dit køretøj og anhænger? Så skal du udskifte eller få en ny kuglekobling. I vores onlinebutik finder du din nye kuglekobling af forskellige mærker: AL-KO, KNOTT, WINTERHOFF og STEELPRESS med totalvægt fra 700 kg op til 3500 kg til lave priser.

Zaczepy do przyczep

Kuglekobling til trailer

Kuglekoblinger bruges til at forbinde traileren til køretøjet. Vi skelner mellem koblinger til V-formet trækstang, T-trækstang, firkantet trækstang eller rør trækstang. Vi adskiller dem med totalvægt, støttelaste og afstand mellem monteringshuller. Alle de nødvendige oplysninger til at matche kuglekoblingen til en trailermodel findes på produktets hjemmeside i vores onlinebutik.
Kuglekoblingen er udstyret med en slidindikator, som hjælper med at bestemme, hvornår det er nødvendigt at udskifte den i tide. Sikkerhedsindikator bruges som standard i de fleste kuglekoblinger. Takket være disse indikatorer kan du være sikker på, at koblingen er ordentligt fastgjort på køretøjets kugle og at, den ikke frakobles under kørslen.

Kuglekobling til trailer med påløbsbremse

Tilbehør til trailere med påløbsbremse består af kuglekobling, bremse og stålhus, der forbinder dem alle sammen. Hvis det drejer sig om komplette påløbsbremser er det muligt at udskifte enkelte dele af sættet. Du kan købe separat kuglekobling og støddæmpere til påløbsbremser.
Påløbsbremser bruges til tunge, bremsede trailere med totalvægt på over 750 kg. De bruges til påløbsbremse og er monteret på trækstængerne til biltrailere og autotrailere. I tilfælde af lette trailere er det ikke nødvendigt at montere bremsen. Det er ikke påkrævet af loven og også fra den praktiske side behøver traileren med totalvægt til 750 kg ingen påløbsbremse. For større trailere er det dog nødvendigt at montere påløbsbremsen især for sikkerheds skyld. Desuden reducerer den slid på køretøjets bremser.

Kuglekobling til biltrailer

Kuglekobling til bil slides jo mere jo tungere læs fragtes på traileren. Hvis traileren bruges ofte og med næsten fuld belastning, er det nødvendigt at udskifte kuglekoblingen meget oftere. Det er en god ide at kontrollere kuglekoblingen før hver tur med traileren.
Kuglekobling til trailer er det eneste element, bortset fra sikkerhedswire, der forbinder traileren med køretøjet. Man skal præcis sætte trækkugle dvs. helt i soklen. Både det og kuglekoblingslås sikrer en sikker kørsel. Højkvalitets kuglekoblinger fra velkendte tyske producenter, som vi anbefaler, kommer fra AL-KO, KNOTT, WINTERHOFF og STEELPRESS. Deres løsninger garanterer fred i sindet i lang tid. Vælg en stærk og solid kuglekobling, der passer til din trailer, og bestil den i vores onlinebutik med hurtig levering til hjemmet!

pixel