Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

STEELPRESS

Antallet af fundne varer: 11

Steelpress er polsk producent, som producerer trailerdele siden 50 år. Vi tilbyder produkter af Steelpress, da de har stor erfaring og deres produkter er fremstillet med stor nøjagtighed. I vores katalog finder du Steelpress produkter, såsom: modhold, lukketøjer, hængsler og andet tilbehør. Tjek vores tilbud og du finder helt sikkert det, du søger efter fx lukketøj.

STEELPRESS

Trailerdele Steelpress

I vores Steelpress katalog finder du koblinger af Steelpress til lette trailere med totalvægt 750 kg. Deres kuglekoblinger er T-formet. Den mest populære kuglekobling model er ZSK 750H. Kuglekoblingerne er fremstillet af galvaniseret stål, som sikrer, at de er modstandsdygtige over for hårde vejrforhold og skader. Koblingerne er udstyret med sikkerhedsindikator, som informerer om koblingen er ordentligt fastgjort på trækkøretøjets kugle. Slidindikator fortæller dig, hvornår du skal udskifte den, så du gør det i tide. Steelpress er en af de hovedproducent af trailerdele, derfor ved vi, at deres produkter er i top kvalitet. Vi anbefaler også at tjekke tilbud med trailerlåse, som vil sikre kuglekobling og hele trailer mod tyveri. Ved du ikke, hvilken tyverisikringslås passer til din trailer, kontakt vores specialister. Alle produkter er fremstillet af førsteklasses galvaniseret stål og er korrosionsbestandige, hvilke sikrer lang holdbarhed og levetid.

Anmeldelser om Steelpress

Da kunde tillid er meget vigtig for os, samarbejder vi kun med virksomheder, som fremstiller produkter med stor nøjagtighed og i top kvalitet. Og det er Steelpress, der vi har tillid til. Når vi sælger deres varer, er vi sikre på, at de lever op til dine krav og behov. Du kan bestille og betale online. Du kan altid tage kontakt til vores kundeservice via telefon. Desuden får du 5% rabat på dit første køb, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi sikrer afsendelse indenfor 24 timer og levering i hele Danmark. Vores kunder har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund.

pixel