Trustpilot

KNOTT

Antallet af fundne varer: 122

KNOTT blev grundlagt i ’90-erne. Firmaet leverer dele til firmaer med bremsede og ubremsede aksler og påløbsbremse til trailere. I vores katalog findes der alle dele af KNOTT: aksler, påløbsbremser, skærme, spil med wire, kølruller, kuglekoblinger og trailernet. Hos od kan du bestille KNOTT dele en gros. Vi sælger kun originale dele direkte fra producenten, derfor kan vi sikrer, at de er solide og lavet af den højeste kvalitet materialer.

KNOTT

Aksler med torsionsaksel af KNOTT

Akslerne produceret af KNOTT har et meget godt ry blandt brugere og andre producenter. De anvendes i trailere af de største og velkendte trailer producenter, såsom: Martz eller Temared. Akslerne og påløbsbremserne bruges i trailere, anhængere, campingvogne og bådtrailere i hele verden. Derfor også er de produceret i forskellige størrelser og mål. Den mest populære aksel model er KNOTT VG7, som er tilgængelig i vores online butik.

 

Udstyr og tilbehør af KNOTT

Firma KNOTT producerer ikke kun trailerdele, men også udstyr og tilbehør til trailere. Det er for eksempel: skærme, tandem skærme og støddæmpere. Der er også trailernet, som er perfekte til at sikre gods på traileren. Vi tilbyder også kuglekoblinger KNOTT. Vi sikrer hurtig afsendelse og 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund. Har du spørgsmål eller er i tvivl, kontakt vores kundeservice via telefon, på mail eller chat. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge udstyr eller tilbehør til din trailer.

pixel