Trustpilot
WINTERHOFF BV 70-1 Lukkehængsel
WINTERHOFF BV 70-1 Lukkehængsel
WINTERHOFF BV 70-1 Lukkehængsel
WINTERHOFF BV 70-1 Lukkehængsel

WINTERHOFF BV 70-1 Lukkehængsel

 • BV 70-1 Lukkehængsel har fjederlåsemekanisme. Passer til BVG 70-A sidespænder. Hængslet sikrer stabilitet og sikkerhed ved transport af forskellige materialer og er TUV certificeret.
Producent: WINTERHOFF
Model: BV 70-1
Producentens katalognummer: 1860033
38,99 DKK
31,19 DKK Nettopris
3899 point.
38.99 point.

WINTERHOFF BV 70-1 Lukkehængsel

38,99 DKK
31,19 DKK Nettopris
  3899 point
  38.99 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  BV 70-1WINTERHOFF Lukkehængsel til ​​traileren

  Lukkehængseler samlingselementer, der bruges til at forbinde bevægelige dele i køretøjer, hovedsageligt i siderne på lastbiler, trailere og sættevogne. De muliggør åbning og lukning af siderne, hvilket er afgørende for nem adgang til lasten og sikker af- og pålæsning. Disse hængsler skal være stærke for at modstå vægt og hyppig brug, hvilket sikrer stabiliteten og sikkerheden af ​​det gods, der transporteres.

  BV 70-1 Lukkehængsel fra WINTERHOFF er kendetegnet ved høj belastningsmodstand, hvilket garanterer lang levetid og pålidelighed selv ved intensiv brug. Takket være fjederlåsemekanismen beskytter spærren mod uventet åbning af siden under bevægelse, hvilket kan forhindre skader på varer og ulykker.

  BV 70-1 Lukkehængsel er ideel til forskellige typer transportvogne og campingvogne ved transport af campingudstyr og personlige ejendele. Perfekt til landbrugs- og entreprenørvogne, hvor tunge og ustabile laster ofte transporteres og kræver sikker lukning.

  Installationen af ​​denne del er enkel og hurtig, hvilket giver mulighed for nem montering og demontering af siderne, hvilket væsentligt letter læsse- og aflæsningsprocesserne. WINTERHOFF BV 70-1 sidetræk er derfor en uerstattelig løsning for alle, der er på udkig efter et pålideligt og funktionelt træk til en vippeside af en trailer.

  Den har en lås for at forhindre åbning.

  Passer til BVG 70-A sideklemme.

  Lukkehængsel har et TUV-certifikat.

  Producent
  WINTERHOFF
  Produktkode
  UT006074
  Model
  BV 70-1
  Producentens katalognummer
  1860033
  pixel