Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

WINTERHOFF

Antallet af fundne varer: 63

Winterhoff er et tysk foretagende, som leverer dele til trailere, autotrailere og campingvogne med over 70 års tradition. De opretholder en stærk position på markedet takket være holdbare og moderne produkter og løsninger. I vores butik tilbyder vi produkter fra dette firma, fordi de er kendetegnet ved den højeste kvalitet og pålidelighed. Vi tilbyder kuglekoblinger, næsehjul, støtteben, surringsøjne og lukketøj med krumjern. Vi anbefaler disse produkter og vi bruger dem selv i vores trailere, da vi aldrig blev skuffet over dem.

WINTERHOFF logo

Trailerdele Winterhoff

Vi samarbejder med andre trailerbutikker og vi kan bestille trailerdele Winterhoff specielt for dig. Du kan kontakte os via telefon, på mail eller chat, og vi vil hjælpe dig med at vælge eller bestille det rigtige produkt.


Katalog med dele af Winterhoff

I Winterhoff katalog findes der mange bestsellere, som man kan bruge til at udstyre eller renovere sin trailer. Vi tilbyder først og fremmest dette næsehjul Winterhoff ST 48-200 VB, som er perfekt til trailere Garden Trailer.


Der er surringsøjne, der er meget anvendelige og sikrer godssikring på traileren. Winterhoff producerer to forskellige surringsøjne typer: ZBF-50-1 og ZBF 70-1. De første er perfekte til lette trailere. Den anden model er velegnet til tunge trailere.


I vores tilbud finder du meget flere Winterhoff dele, udstyr og tilbehør, som gør anvendelsen af trailere lettere. Alle produkter af Winterhoff finder i denne katalog på vores hjemmeside.

pixel