Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk
Kørerrampe for Moto 1, 2, 3
Kørerrampe for Moto 1, 2, 3
Kørerrampe for Moto 1, 2, 3
Kørerrampe for Moto 1, 2, 3

Kørerrampe for Moto 1, 2, 3

 • Kørerrampe til motorcykler muliggør effektiv og sikker læs af motorcykel på en trailer. Rampen passer til Moto 1, Moto 2 og Moto 3 motorcykeltrailere.
Producent: Temared
355,47 DKK
284,38 DKK Nettopris
35547 point.

Kørerrampe for Moto 1, 2, 3

355,47 DKK
284,38 DKK Nettopris
  35547 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Rampe til moto 1, 2, 3 - Den perfekte løsning for bilentusiaster!

  Rampen til moto 1, 2 og 3 i vores tilbud er designet med motorentusiaster i tankerne. Takket være den kan du bringe din motorcykel til traileren på en sikker og bekvem måde. Uanset om du brænder for sportscykler eller touringcykler, vil denne læsserampe være et praktisk værktøj for dig.

  Bredden på motorcykelrampen er 225 mm og garanterer stabil støtte til din motorcykel, hvilket eliminerer risikoen for bevægelse under læsning. Rampelængden på 1550 mm giver plads nok til let ind- og udstigning af traileren. Takket være den maksimale lastkapacitet på 300 kg vil du uden bekymringer kunne transportere endnu tungere motorcykler.

  Spild ikke tid på komplicerede og ubelejlige måder at transportere din motorcykel på. Rampen passer til Moto 1, Moto 2 og Moto 3 motorcykeltrailere. Takket være motorcykelrampen undgår du unødig indsats og stress forbundet med at løfte og manøvrere en tohjulet bil. Du kan køre sikkert op på traileren, parkere motorcyklen på plads og nyde problemfri transport.

  Producent
  Temared
  Produktkode
  UT004309
  pixel