Trustpilot
AL-KO manøvrehåndtag til støttehjul Ø 60 mm

AL-KO manøvrehåndtag til støttehjul Ø 60 mm

 • Håndtag med en diameter på 60 mm fra AL-KO til manøvrering af støttehjulet. Den er lavet af slidstærkt plastik og er modstandsdygtig over for skader og vejrforhold
Producent: AL-KO
Producentens katalognummer: 1931979
Diameter: 60 mm
120,99 DKK
96,79 DKK Nettopris
12099 point.
120.99 point.

AL-KO manøvrehåndtag til støttehjul Ø 60 mm

120,99 DKK
96,79 DKK Nettopris
  12099 point
  120.99 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Manøvrehåndtag AL-KO til støttehjul Ø 60 mm

  Støttehjulets manøvrehåndtag fra producenten AL-KO i sort farve er et praktisk tilbehør, der gør det lettere at bruge støttehjul. Produktet har en diameter på 60 mm, er fremstillet af slidstærkt plast og er modstandsdygtigt over for skader og vejrforhold, hvilket garanterer langvarig brug.

  Håndtaget gør det lettere at styre og manøvrere traileren og monteres direkte på det ydre rør på trailerens støttehjul, hvilket sikrer stabilitet og sikkerhed under brug. Ved montering af håndtaget er det vigtigt, at højden indstilles korrekt, så støttehjulet er beskyttet mod at glide ud ved et uheld.

  AL-KO's manøvrehåndtag gør det nemt at styre traileren, så den lettere kan placeres i de ønskede positioner. Det er især nyttigt i situationer, hvor en præcis placering af traileren er afgørende, f.eks. ved camping eller parkering på trange steder. Takket være den robuste konstruktion og den nemme montering er AL-KO's manøvrehåndtag en uvurderlig hjælp i den daglige brug af trailere.

  Producent
  AL-KO
  Produktkode
  UT005940
  Producentens katalognummer
  1931979
  Diameter
  60 mm
  pixel