Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk
Surringsbånd opruller
Surringsbånd opruller
Surringsbånd opruller
Surringsbånd opruller
Surringsbånd opruller
Surringsbånd opruller
Surringsbånd opruller

Surringsbånd opruller

 • På få sekunder kan du rulle surringsbånd, der er 20-50 mm bredt og op til 15 m langt, hurtigt, bekvemt og ubesværet. Det perfekte værktøj til at holde orden.
Producent: Speedexx
232,47 DKK
185,98 DKK Nettopris

Surringsbånd opruller

232,47 DKK
185,98 DKK Nettopris
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Surringsbånd opruller

  Opruller er en perfekt løsning til rullebånd i forskellige længder, op til 15 meter , med en bredde fra 20 mm til 50 mm. Takket være denne alsidighed sparer du tid og opretholder orden.

  Transportbåndsoptrækker
  Sparer tid

  Hastighed og bekvemmelighed ved at rulle

  Hastighed og bekvemmelighed er nøgleaspekterne af vores hjul. Takket være en enkel og effektiv mekanisme vil du spare betydeligt tid og kræfter, og samtidig opretholde perfekt orden i dit udstyr. Dette er et værktøj, der gør arbejdet meget lettere.

  Vores opruller giver op til 6 gange tidsbesparelser sammenlignet med traditionelle tilbagetrækningsmetoder. Takket være dens effektivitet og hastighed bliver processen med at rulle lange bånd ekstremt effektiv, hvilket giver dig mulighed for at spare værdifuld tid, der kan bruges på andre opgaver. Dette værktøj er perfekt til professionelle applikationer, så du hurtigt kan forberede bånd til efterfølgende transportopgaver.

  Let og solid konstruktion

  Vores opruller fungerer ikke kun effektivt, men er også usædvanligt let og holdbart. Dens metalramme sikrer soliditet og holdbarhed, mens håndtaget lavet af blødt, behageligt softgrip-skum gør brugen behagelig og ergonomisk. Dette er et værktøj, der er klar til hårdt arbejde.

  Solid og let konstruktion
  Producent
  Speedexx
  Produktkode
  UT005712
  Model
  Zawijarka pasów transportowych
  Længde (bånd)
  do 15 m
  Bredde
  20 - 50 mm
  pixel