Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe
FT-361 LED arbejdslampe

FT-361 LED arbejdslampe

 • LED arbejdslampe, bred lysstrøm, effekt 4100 lm, sort aluminiumshus, rød ramme, 1,5 m kabel.
Producent: FRISTOM
506,29 DKK
405,03 DKK Nettopris
50629 point.
506.29 point.

FT-361 LED arbejdslampe

506,29 DKK
405,03 DKK Nettopris
  50629 point
  506.29 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Effektiv belysning under ugunstige forhold

  FT-361 LED arbejdslampen er en ny serie af universallamper, ideel til brug i forskellige industrier, såsom transport, landbrug eller byggeri. Udstyret med effektive CREE LED'er, kendetegnet ved en høj lysfarvetemperatur (5700 K), giver denne lampe optimale lysforhold på steder, hvor der er vanskelige forhold.

  Lampehuset lavet af sort aluminiumsmateriale sikrer pålidelighed, holdbarhed og konstante lysstyrkeparametre. I kombination med et polycarbonat (PC) dæksel er lampen modstandsdygtig over for mekaniske skader, stød og fugt. Lampens lille størrelse gør, at den kan monteres selv på de mest vanskelige steder, hvilket sikrer optimal belysning.

  En yderligere fordel ved FT-361 LED-arbejdslampen er den brede strålevinkel, som muliggør intensiv belysning af arbejdsområdet med en lille rækkevidde. Det er en ideel løsning til belysning af enheder tæt på køretøjet. Skal du personliggøre, kan du købe en udskiftelig ramme i en valgt farve eller et MIX sæt rammer, indeholdende 6 forskellige farver, til hver lampe.

  Ydeevne og holdbarhed på højeste niveau

  FT-361 LED er en arbejdslampe med en imponerende lysudbytte på 4100 lm. Takket være de høje lysstyrkeparametre er denne lampe en ideel løsning til folk, der arbejder under vanskelige lysforhold. Udstyret med CREE LED'er giver disse lamper en høj farvetemperatur på lyset, hvilket bidrager til at forbedre arbejdskomforten.

  Lampens aluminiumslegeme garanterer stabiliteten af ​​lysstyrkeparametrene og produktets langsigtede holdbarhed. Lampeskærmen lavet af polycarbonat (PC) gør den modstandsdygtig over for mekaniske skader, stød og fugt. Takket være dette kan FT-361 LED klare en række forskellige miljøer og bruges i land- og vandtransport, landbrug og byggeri .

  Praktisk belysning på ubekvemme steder

  Takket være sin lille størrelse kan FT-361 LED arbejdslampen monteres selv de mest utilgængelige steder. Dens brede strålevinkel muliggør intensiv belysning af arbejdsområdet med en begrænset rækkevidde. Det er en ideel løsning til belysning af enheder tæt på køretøjet eller på steder, der kræver præcis belysning.

  En yderligere fordel ved FT-361 LED-lampen er muligheden for personalisering takket være den udskiftelige ramme i den valgte farve eller et sæt MIX- rammer. Denne alsidige arbejdslampe er perfekt til en række brancher, forbedrer arbejdskomforten og giver den nødvendige belysning under ugunstige forhold.

  Producent
  FRISTOM
  Produktkode
  UT005553
  pixel