Trustpilot
4 runde røde reflekser DOBPLAST 60 mm
Rød refleks Ø60 mm med klæbebånd
4 runde røde reflekser DOBPLAST 60 mm
Rød refleks Ø60 mm med klæbebånd

4 runde røde reflekser DOBPLAST 60 mm

 • Et sæt med fire røde reflekser fra Dobplast, der forbedrer køretøjets synlighed på vejen. Runde reflekser med diameter på 60 mm med selvklæbende tape.
Producent: DOBPLAST
20,00 DKK
16,00 DKK Nettopris
Du sparer 7.24% (1.56DKK), køb i sættet.
2156 point.

4 runde røde reflekser DOBPLAST 60 mm

20,00 DKK
16,00 DKK Nettopris
  2156 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Sættet indeholder

  Sæt med fire røde reflekser til trailere Ø60 mm

  Reflekser spiller en nøglerolle i at forbedre køretøjets synlighed, især under forhold med begrænset sigtbarhed, såsom skumring, skiftende belysning eller dårlige vejrforhold. De tjener til at øge trafiksikkerheden ved at advare andre trafikanter om tilstedeværelsen af ​​en trailer, især om natten eller på steder med dårlig belysning.

  Et sæt med fire røde reflekser fra Dobplast. Runde reflekser monteret på selvklæbende tape, hver med en diameter på 60 mm. De har E20 IA-godkendelse, som bekræfter deres overholdelse af sikkerhedsstandarder. Reflekser kan bruges på forskellige overflader, såsom trailere, sættevogne, leveringskøretøjer, cykler, samt på strukturelle elementer, hvor der er behov for at øge sikkerheden under forhold med dårlig sigtbarhed, især om natten eller under dårlige vejrforhold.

  Producent
  DOBPLAST
  Produktkode
  UT005037
  pixel