Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Domar

Antallet af fundne varer: 22

Domar er italiensk producent af skærme, stænklapper og udstyr til trailere. I vores online butik finder du et stort udvalg af skærme. Vi anbefaler, at du besøger vores hjemmeside af og til, da vi systematisk aktualiserer vores sortiment. Nu tilbyder vi skærme til 13, 15 og 16 tommer hjul og tandem skærme. Vi sælger også holder til skærme og tilbehør til bådtrailere. Vi vil meget gerne opmuntre dig til at tjekke vores tilbud ud.

Domar

Domar skærme og udstyr

I vores tilbud findes der ikke kun skærme til trailere, men også skærme til traktorer og kølruller til bådtrailere. Alle vores skærme modeler er fremstillet er materiale, som er w 100% genanvendelig. Takket være polypropylen er de modstandsdygtige over for skader ved hverdagsbrug. Du kan montere dem selv, da de har monteringshuller, som muliggør en nem og hurtig montering. I vores online butik finder du også kølruller til bådtrailere. Kølrullen muliggør en sikker og stabil bådtransport. Sikrer optimal støtte. Fremstillet i høj kvalitet polyvinyl PCV. Disse kølruller af den italienske virksomhed DOMAR blev fremstillet af ikke-mærket plast, som sikrer, at skrog bliver rent. I vores butik finder du også tilbehør til bådtrailere såsom: stævnstøtter eller flade sidestøtter.

Skærme Domar til bådtrailere

Søger du efter skærme til din bådtrailer, er du kommet til det rette sted. Hos os finder du skærme af den højeste kvalitet. De er modstandsdygtige over for hårde vejrforhold og er udstyret med skridsikre trin.

Man kan bestille online på vores hjemmeside eller via telefon. Har du ikke fundet det produkt, du mangler, kontakt vores kundeservice, vi vil meget gerne hjælpe dig og bestille produktet specielt for dig. Vi sikrer hurtig afsendelse og levering direkte til dig. Du har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund.

pixel