Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Lukketøj

Antallet af fundne varer: 14

Lukketøjer til trailere er tilgængelige i sæt med modhold eller separat. Vi sælger meget holdbare og korrosionsbestandige lukketøjer produceret af WINTERHOFF. Der findes et stort udvalg af sortiment til forskellige trailertyper.

zamki do burt

Lukketøjer til trailer stålsider

Lukketøjer til trailer stålsider er de mest brugte i trailere af de europæiske producenter, såsom: TEMARED, martz, Brenderup, Variant og andre. Disse er stærke konstruktioner, der sælges i sæt med modhold, som monteres på trailer sider. Afhængigt af styrken kan lukketøjer være små og billige eller større, stærkere og dyrere - velegnet til tunge trailere.

Lukketøjer til aluminiumssider

Lukketøjer til aluminiumssider adskiller sig ikke i princippet fra dem, der er beregnet til stålsider. Lukker, der er fastgjort på lukketøjet, blokerer for muligheden for at åbne siden. Lukketøjerne af denne type kan dog være både overflademonteret og forsænket. I vores butik tilbyder vi kun indbyggede lukninger til aluminiumssider. Ved du ikke, hvilket lukketøj vil være det bedste til din trailer, kontakt os, og vores specialister vil meget gerne hjælpe dig med valget.
pixel