Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Alt om UNITRAILER

Unitrailer er online butik, som sælger trailere, reservedele og tilbehør til trailere. Vores mål er at opfylde vores kunders behov og forventninger. Udvalget af produkter bliver større og større. Vores sortiment er udvidet med el-belysning, trailerhjul, al slags af lukketøjer, støtteben og meget flere.

Hvis du ikke finder det produkt, som du er intreserret i, kontakt venligst vores kundeservice. Vi er sandsynligvis i stand til at levere produktet fra andre lagre, og sælge det i den bedste pris.

Vores mål

Vores mål er at være førende inden for online shopping af trailere og trailertilbehør i hele Europa.

Kundernes mening

Kundernes mening og erfaring med vores butik er meget vigtige for os. På den måde ved vi, om vores kunder er tilfredse med vores butik, service og leveringstid. Vi sørger for at gøre vores online butik så praktisk og nem som muligt. Man kan finde os på:

  1. Anmeldelser på Google
  2. Anmeldelser på Trustpilot
Hver eneste anmeldelse er bekræftet af ordrer lavet i vores online butik. Vi er glade for enhver anmeldelse. Det muliggør, at vi udvikler os og forbedrer serviceniveauet. Vi er stolte, at det samlede tilfredshedsniveau for vores kunder kom på over 95%.

Køb sikkert hos os

idosell shopVi bruger IdoSell Shop-systemet, der giver kunderne kontrol over ordren og ordreprocessen. Vi sørger for, at dine rettigheder og sikkerhed bliver overholdt. Takket være SSL-certifikat, bliver de sikret med fuld beskyttelse af transaktioner og alle data, der overføres gennem vores butik.

Til enhver tid kan man læse mere om vores Forretningsbetingelser, Persondatapolitik og Fortrydelsesret.

Til enhver tid kan man læse mere om vores butik og betalingsmetoder.

Certifikater

Certyfikat ISO

Når du handler i vores online butik, kan du være sikker på, at din ordre bliver behandlet på en professionel og korrekt måde. Vi gør vores bedst for at yde den bedste service til vores kunder. Vi er ISO 9001:2015 certificerede inden for:

  • Konstruktion, produktion og service af trailere
  • Produktion af svejsede elementer og strukturer
  • Metalforarbejdningstjenester
  • Online shopping

Vores medarbejdere er uddannede og de arbejder i overensstemmelse med de højeste verdensstandarder. Vi foretager hver handling, der vedrører kunderne i vores butik.

Det giver os mulighed både for at håndtere alle typer sager, f.eks. klager og returneringer meget effektivt, og at minimalisere muligheden for fejl. Sådanne krævende standarder medfører en meget høj grad af tilfredshed for vores kunder, der sætter pris på behagelig shopping i vores butik og øjeblikkelig og effektiv hjælp.

For vores kunder har vi forberedt forskellige slags kontaktmuligheder i vores åbningstid. Man kan tage kontakt til os via ecommerce Idosell Shop-system, som muliggør kontakt og ordrehåndtering direkte fra kundekonto. Man kan også kontakte vores kundeservice via telefon, på mail, gratis chat, kontaktformular eller via vores profiler på sociale netværk som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller Instagram.

Vi vil hjælpe dig med alle slags spørgsmål eller tvivl, og vil sørge for at finde en løsning så hurtigt som muligt. Vi vil opfylde vores kunders behov og forventniger på det højeste standarniveau. Vi vil altid hjælpe og sørge for, at vores kunder oplever kundeservice af højeste kvalitet og får den hjælp, de har brug for.

Med venlig hilsen

Team UNITRAILER.  

Vores historie

07.2016

Grundlæggelsen af butikken UNITRAILER

10.2016

Vi gik i gang med at sælge vores trailere Unitrailer

12.2016

Vi startede distributionen af ​​hjul under mærket Unitrailer

02.2017

Vi begyndte at sælge på det tyske marked på unitrailer.de

03.2017

Vi gennemførte første 1.000 ordrer, vi startede distributionen af lygte under mærket Unitrailer

08.2017

Vi begyndte at sælge på det britiske marked på unitrailer.co.uk

10.2017

10.000 ordrer

12.2017

Vi startede distributionen af ​​surringsbånd under mærket Unitrailer

04.2018

Distributionen af ​​støtteben under mærket Unitrailer

04.2018

Vi begyndte at sælge på det franske, hollændske, italienske og tjekkiske marked

pixel