Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Tilbehør

Antallet af fundne varer: 62

Ekstra udstyr til biltrailere: presenninger, stativer, ekstra sider, gittersider til alle trailer modeller UNITRAILER.

Fritidstrailere

Stativ til høj presenning til trailer

Stativ til trailer muliggør at øge transportvolumen og spænde presenningen over på traileren. Stativerne er i forskellige højder afhængigt af kundens behov. I vores online butik finder du stativer på højde 80 cm. Stativerne er fremstillet i det samme mål som vores UNITRAILER trailere. Vi sælger trailere i sæt med presenning, men man kan selvfølgelig købe en presenning separat uden trailer.

Presenninger til biltrailere

Flade presenninger til biltrailere er syet på det samme mål som stativ og ladmål. De beskytter varer mod vejrforhold: regn, sne eller sol. Fremstillet af vandtæt materiale, som muliggør at fragte alle slags gods med stor sikkerhed uanset vejr. Presenningerne monteres ved brug af elastiksnor, takket være det ligger presenningen klistret. Det er nemt og hurtigt at på- og afmontere den.

Ekstrasidesæt til trailere

Ekstra sider eller gittersider er andet tilbehør, som er meget brugbart ved anvendelsen af trailer. Siderne øger transportvolumen og man kan fragte endnu mere læs. Ekstra sidesæt består af 4 stålsider. Ekstra siderne er præcis de samme som sider i vores trailere. Gittersiderne er også fremstillet af galvaniseret stål og muliggør at transportere forskellig slags læs, fx grene eller blade. Man kan montere stativ med høj presenning på ekstra eller gittersider. Sådan øges der trailerens transportmuligheder.
pixel