Trustpilot

Støtteben og håndsving

Antallet af fundne varer: 15

Støtteben er velegnet til at holde trækstang eller næsehjul ved på- eller aflæsning. Man kan købe støtteben i sæt med klembøjle.

Podpory przyczepy

Støtteben til trailer

Støtteben til trailere gør brugen af traileren meget nemmere. Støtteben til trækstang forhindrer din trailer i at tippe bagover ved af- eller pålæsning af gods. Støttebenet er meget hjælpsomt, især når traileren med læs er afkoblet og står parkeret. Støttebenet giver mere sikkerhed.
De fleste trailere har allerede boret monteringshuller for at montere støttebenet. Man skal have en klembøjle, som muliggør at løfte støttebenet uden at skulle afmontere det. I vores online butik findes der støttebenssæt til trailere.

Støtteben til trailere

Støtteben bruges oftest, når traileren er parkeret ved pålæsning. I dette tilfælde bruger man enten hjullås eller støtteben for at opnå større stabilitet. Bundplade er meget ofte lavet af skridsikker og ru belægning, som vanskeligør pålæsning. Traileren begynder at bevæge sig derefter, og støttebenet stopper på plads samtidig med at sikre stivhed.

Støtteben til trailer

Støtteben er fremstillet er galvaniseret stål eller støbejern, som kan tilpasses til enhver trailer. De er meget nyttige og robuste. Har du intet støtteben, tjek vores tilbud og køb online hos os!
pixel