Trustpilot
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon
FT-200 LED BLÅ beacon

FT-200 LED BLÅ beacon

 • Blå LED beacon, 12-36V med vinkelbeslag og 1 m kabel.
Producent: FRISTOM
258,29 DKK
206,63 DKK Nettopris
25829 point.
258.29 point.

FT-200 LED BLÅ beacon

258,29 DKK
206,63 DKK Nettopris
  25829 point
  258.29 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Effektiv advarsel under alle forhold

  Leder du efter et pålideligt og effektivt fyrtårn ? Vi præsenterer dig FT-200 N LED- modellen - en lampe, der lever op til dine forventninger. Denne blå LED beacon er designet til professionelle , der kræver lyssignalering af høj kvalitet . Takket være brugen af ​​6 ekstremt effektive OSRAM LED'er giver denne lampe et imponerende lysudbytte , der tillader effektiv synlighed selv under vanskelige forhold.

  Innovative løsninger til optimal rettet lysudsendelse

  FT-200 N LED- lampen er udstyret med et dobbelt linsesystem , der tillader præcis fokusering og styring af lyset, der udsendes af dioderne. Som et resultat kan disse lamper lyse i den rigtige retning , hvilket sikrer optimal synlighed for andre trafikanter. Derudover byder lampen på flere homologerede advarselsblitzprogrammer , der nemt kan ændres, så den kan tilpasse sin funktion til forskellige situationer og behov.

  Holdbarhed og pålidelighed til langtidsbrug

  Holdbarhed og pålidelighed er nøglefunktionerne ved FT-200 N LED- beacon. Dens krop er lavet af slagfast materiale, som garanterer beskyttelse mod mekaniske skader og stød . Derudover er lampeskærmen lavet af polycarbonat (PC) ikke kun holdbar , men også modstandsdygtig over for fugt . Takket være dette kan lampen arbejde uden problemer under forskellige vejrforhold . Derudover har dette produkt de passende certifikater , der bekræfter dets holdbarhed og kvalitet. Det er grunden til, at FT-200 N LED- lampen har fundet bred anvendelse i udrykningskøretøjer , såsom ambulancer , skattepoliti eller sanitetstjenester .

  Vælg FT-200 N LED beacon og nyd en pålidelig og effektiv kilde til lyssignalering. Takket være dens avancerede funktioner og holdbare konstruktion kan du være sikker på, at den lever op til de højeste forventninger og holder dig sikker på vejen.

  Producent
  FRISTOM
  Produktkode
  UT005545
  pixel