Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)
Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)

Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)

 • Den største trailer med mål på 264x125 Havetrailer 264 KIPP med vippetræk er nu tilgængelig i vores tilbud! Enkeltakslet trailer på en styreaksel. GVM fra 300 til 750 kg. Fuldt galvaniseret Sendt direkte til den angivne adresse med et sæt dokumenter.
Producent: UNITRAILER
Model: Garden Trailer 264 KIPP
TTV max.: 750 kg
Længde af lastrummet: 2641 mm
Bredde af bagagerum: 1256 mm
Antal af aksel: 1
Ansøgning: flytning / møbeltråd, transport af varer i virksomheden
5 644,47 DKK
4 515,58 DKK Nettopris
564447 point.

Unitrailer trailer GARDEN TRAILER 264 KIPP (NY)

5 644,47 DKK
4 515,58 DKK Nettopris
  564447 point
  Spørg om produktet
  Hvis den ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, så send os dit spørgsmål om dette produkt. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Data behandles iht persondatapolitik. Ved at indsende dem accepterer du dets vilkår.
  Skriv din anmeldelse
  Din anmeldelse:
  5/5
  Tilføj dit eget produktbillede:

  Spar ved at købe mere

  Enkeltakslet trailer UNITRAILER 264 KIPP

  UNITRAILER Garden Trailer 264 lasttrailer er det seneste og samtidig det største produkt, som vi har i vores tilbud. Den har en bagplade, der kan åbnes, takket være hvilken lastning og losning er mulig på få minutter! Takket være den vippelige trækstang kan den placeres lodret på bagsiden hvor som helst. Vi klarer alle formaliteter i forbindelse med købet for dig. Vi leverer de bestilte varer sammen med den vedhæftede dokumentation til den af dig oplyste adresse inden for 2 hverdage. Når du har modtaget din trailer, skal du blot registrere den og forsikre den for at udnytte den fuldt ud.

  Enkeltakslet trailer UNITRAILER 264 KIPP

  Nødvendige dokumenter og omgående levering

  Når du beslutter dig for at købe en let trailer Garden Trailer 264 KIPP, behøver du ikke bekymre dig om nogen formelle forhold. Vi vil gøre alt for dig for at spare din tid og uden problemer guide dig gennem ordren. Vi vil forberede dig de nødvendige dokumenter, der er nødvendige for øjeblikkelig registrering, dvs. homologering, købsfaktura og autorisationsbevis.

  Den købte trailer sendes med hele sættet af dokumenter inden for 24 timer. Med hensyn til vores kunders komfort har vi etableret et samarbejde med Generali-selskabet, som er en af de førende inden for obligatoriske ansvarsforsikringer. Hver af vores kunder, der ønsker at afvikle alle formaliteter i forbindelse med ansvarsforsikring på et par dusin minutter, har en sådan mulighed. Vi kan forbinde enhver interesseret kunde direkte med Generalis hotline, hvor en specialist ikke kun hjælper med alle formaliteter, men også foreslår en kampagnepris for ansvarsforsikring.

  Fordele ved at eje en Garden Trailer 264 KIPP biltrailer

  Når du beslutter dig for at købe vores nye trailer, vil du modtage en 2-års garanti, takket være hvilken den kan bruges uden frygt for skader. Vi vedhæfter en brugervejledning og et garantihæfte til hvert produkt. Alle de vigtigste dokumenter sendes til dig sammen med den købte trailer. Derudover kan du til enhver tid købe ekstra udstyr i form af sider, støttehjul eller tyverisikring. Hvis du har spørgsmål eller tvivl, mens du bruger traileren - kan du altid kontakte vores specialister. De vil gerne give alle oplysninger og forklare alt.

  Derudover kan vores lasttrailer tippes takket være den vippelige trækstang. Dette giver mulighed for meget mere komfortabel lastning og losning af varer, som du normalt skulle løfte eller dumpe. Denne løsning findes også oftest i langt dyrere campingvogne, hvilket i høj grad påvirker den bedre følelse af at bruge dem. En anden af fordelene ved denne løsning er muligheden for at opbevare traileren i lodret position med trækstangen foldet, stående på bagsiden. Så du skal ikke bekymre dig om, at traileren fylder meget i garagen eller ikke passer på grund af den fremspringende trækstang. Du kan endda placere den mod bygningens facade eller hvor du vil!

  Enkeltakslet trailer UNITRAILER 264 KIPP

  Ny, bredere trailer til komfortabel transport

  Garden Trailer 264 er lavet af galvaniseret stål, hvilket gør den rust- og vejrbestandig. Hvis traileren kun skal opbevares udendørs, anbefaler vi at købe et fladt overtræk til den for at øge beskyttelsen. Forstærkning af hele strukturen er tre støttebjælker monteret under gulvet, som understøtter transportoverfladen. Vippetrækstangen muliggør fri vipning, takket være hvilken lastning og losning af varer er meget enkel og tager meget kort tid. For at imødekomme vores kunders forventninger tilbyder vi derfor Garden Trailer 264 traileren med vippetræk til en enestående pris. Havetraileren 264 KIPP kan bruges til mange formål. Takket være det kan du sikkert transportere byggematerialer, møbler eller specialudstyr. Du kan til enhver tid afmontere det bagerste bræt ved at fjerne det fra låsene og dermed få meget mere plads på få sekunder. Fra nu af er du i stand til at transportere mange flere ting på én gang.

  Garden Trailer 264 KIPP har en bagside, der kan åbnes. Dette gør på- og aflæsning ekstremt let. Det er også muligt at transportere langt gods eller materialer med åbent eller afmonteret bræt. Bare fjern det fra krogene, så kan vi transportere forskellige typer rør, træ, krydsfiner og andre lange genstande!
  Enkeltakslet trailer UNITRAILER 264 KIPP

  Tekniske data for Garden Trailer 264 KIPP

  • CHASSIS - styreaksel fra producenten Knott eller ALKO - fremstillet på bestilling til Unitrailer. Hjulstørrelse: 155/70 R13. "V" type vippetræk, som til enhver tid kan foldes ind under trailergulvet.
  • BODY - bærende ramme lavet af varmgalvaniseret stålplade. Der blev brugt bøjede profiler skruet sammen. Transportoverflade: Gulvet er lavet af vandtæt, skridsikker krydsfiner, hvis tykkelse er 9 mm.
  • SIDER - alle sider er lavet af galvaniseret stål. Baglågen er åben.

  Til traileren kan du købe:

  • sider op til 40 cm
  • mesh sider 40 cm
  • presenning med 80 cm ramme
  • fladt dæksel + flad ramme
  • sikkerhedsnet
  • støttehjul med klemme
  • gulvhåndtag
  • stænklapper
  • faste sidestøtter
  • tyverisikring
  • hjulklodser

  ... og dermed tilpasse det til dine behov!

  Garden Trailer 230 frontlasttrailer
  Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os via online chat eller telefon. Når du bestiller en biltrailer, bedes du oplyse GVM for den bil, der skal trække traileren. Oplysninger om den maksimalt tilladte vægt findes på sidste side af registreringsattesten under punkt "O.2". Mulig totalvægt: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, 750 kg.
  Mulighed for at udvide garantien til 3 år

  GIV DIG SELV 3 ÅRS RO I SINDET I 3 ÅR!

  Til at hente
  Producent
  UNITRAILER
  Produktkode
  UT004048
  Model
  Garden Trailer 264 KIPP
  TTV max.
  750 kg
  Længde af lastrummet
  2641 mm
  Bredde af bagagerum
  1256 mm
  Hjul
  155/70 R13
  Reservehjul med holder
  valgfrit
  Placering af hjul
  uden for lastrummet
  Type af suspension
  1 ubremset aksel 750 kg
  Bremser
  ubremset
  Antal af aksel
  1
  Bestyrelser
  stål
  Højde af sidevægge
  300 mm
  Gulv
  fuld krydsfiner gulv
  Tilt
  ja
  Ansøgning
  flytning / møbeltråd
  ,
  transport af varer i virksomheden
  Trailerens vægt
  144 kg
  Tilladt nyttelast
  606 kg
  Stik
  7-polet
  ,
  Muligt at bruge en adapter 13/7 - polet
  TTV min.
  300 kg
  pixel