Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

TAKLER

Antallet af fundne varer: 6

Takler er italiensk producent af udstyr og tilbehør til trailere, autotrailere og lastbiler. Har du brug for stopklodser eller ophæng for stopklods, er du kommet til det rette sted. Har du ikke fundet det rigtige produkt, kontakt os venligst. Vi er også i stand til at bestille produktet specielt for dig.

Takler

Takler vandtank og reservedele

Her finder du vores tilbud med Takler produkter, dem vil vi meget gerne opmuntre dig til at tjekke ud. Vi samarbejder med Takler, derfor er vi orienteret i de nyeste produkter af dem. Vi udbreder stadigt vores sortiment med de nyeste varer og tilbyder dem til god priser. Det nyeste produkt er beslag til vandtank 30 l til montering på trailer, autotrailer og andre køretøjer.

Vores kunder er meget tilfredse med Takler produkter. Det er meget nemt og hurtigt at montere produkterne. De er fremstillet af førsteklasses galvaniseret stål. De er modstandsdygtige overfor korrosion og rust. Det sikrer, at varerne er holdbare og vil bruges i mange år frem. Vi tilbyder også stopklods med EU-godkendelse E53, som er produceret i overensstemmelse med europæiske normer DIN 76051-G46. Til stopklods Takler kan du også finde ophæng til stopklods , som vi også tilbyder i vores online butik.

Det præcise mål og maksimal belastning af stopklodser findes på produktets hjemmeside. Ved du ikke, hvilket produkt du skal vælge, kontakt vores kundeservice. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge model og tilpassende ophæng af Takler. Vi sikrer afsendelse inden for 24 timer og levering direkte til dig. Du har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund. Har du spørgsmål eller er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

pixel