Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Lago

Antallet af fundne varer: 5

Værktøjskasser kan bruges i enhver slags trailer. De er meget praktiske, da de er pladsbesparende og de muliggør, at man kan opbevare inde fx surringsbånd, trailerlås, trailernet, arbejdshandsker og andre håndværktøjer. Hvis du er træt af værktøjer, der bevæger sig på dit køretøj, er det din bedste chance at vælge Lago værktøjskasse, som vil leve op til dine behov! De kan monteres i trailere, autotrailere, lastbiler, busser og anhængere. Vi vil meget gerne opmuntrer dig til at tjekke tilbuddet ud.

Lago

Lago værktøjskasser

I vores online butik sælger vi værktøjskasser i forskellige størrelser , derfor har man stort udvalg og kan tilpasse værktøjskassen til sin trailer. Lago Black Dog 750 er den mest valgte værktøjskassen i vores butik. Den er meget solid og holdbar. Fremstillet af højeste kvalitet, kraftig plast, som sikrer, at værktøjskassen er modstandsdygtig over for hårde vejrforhold. Udstyret med kraftig gummitætning i kassens åbning. Takket være værktøjskassen er dine værktøj og trailertilbehør sikret mod tyveri. Der er 2 lås og medfølger ekstra nøgler, så man behøver ikke at bekymre sig, hvis man taber en nøgle. Vi tilbyder også beslag til montering af værktøjskasse til enhver størrelse. På vores hjemmeside finder du alt, hvad du har brug for din trailer .


Værktøjskasse tilpasset dine behov

Du kan selv tilpasse værktøjskassen til dine behov. Lago værktøjskasserne har indvendige ribben, som ikke kun styrker hele kassens struktur, men kan også bruges som basis til hylder. Vi tilbyder værktøjskasser både med mindre kapacitet, som er perfekte til at opbevare værktøj, og med større kapacitet. Har du brug for hjælp eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sikrer hurtig afsendelse og levering i hele Danmark. Man har 30 dages fortrydelsesret uden at angive nogen grund.

pixel