Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Trailere med flad presenning

Antallet af fundne varer: 28

Trailere med flad presenning beskytter trailerens bund mod regn, sne, støv, mudder, men også gods. Vores trailere med flade presenninger er tilgængelige i forskellige størrelser og totalvægt. Vi leverer trailere i hele Danmark og Europa direkte til dig med alle nødvendige dokumenter til registrering.

Fritidstrailere

Trailer med flad presenning

Trailere med flad presenning vælger kunder, som vil beskytte trailerens gods. Uden flad presenning er gods udsat for hard vejrpåvirkninger, såsom regn, sne, vind, men også støv, mudder.

Flad presenning fra Unitrailer er vandtæt og er fremstillet af høj kvalitet materiale. Det hele får du til en god pris! Flade presenningerne som er tilgængelige i vores online butik, er tilpasset vores trailer UNITRAILER, sådan den hele tramnsportvolumen er dækket.


Montering af flad presenning på traileren

Flad presenning monteres nemt og hurtigt takket være elastiksnor. Du skal blot placere presenningen over sidevæg foran og derefter justere den i trailerens længde indtil den går i indgreb i bagsmækkens hjørner. Flad presenningen placeret på en sådan måde skal derefter strækkes ved at trække elastiksnoren gennem hullerne i det og derefter trække det så tæt som muligt og fastgøre det til sidegrebe på trailerne.

Transportvolumen af trailer med flad presenning er 30 cm høj. Har du brug for mere plads, tjek vores høje presenninger med stativ. Sådan får du yderligere 80 cm af højde.

pixel