Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Surringsbånd

Antallet af fundne varer: 45

Surringsbånd med skralde beskytter gods og kan bruges til fx autotrailere, biltrailere eller som surringsbånd til bagager. Som producent sikrer vi den højeste kvalitet og holdbarhed bekræftet med certifikat GS TUV. Surringsbånd fra Unitrailer kan anvendes på internationale veje takket være E-godkendelse EN 12195-2. Vi tilbyder surringsbånd fra 3 til 10 meter lange og brudstyrke fra 1 til 5 tons. Surringsbånd sælges med skralde, som muliggør at sammentrække dem i et øjeblik.

pasy transportowe

Surringsbånd direkte fra producenten

Surringsbånd fra Unitrailer er fremstillet i overenstemmelse med europæiske normer. Vi sælger helt nye surringsbånd producereti det år. Surringsbåndenes udløbsdato afhænger af anvendelsesmåden og er ikke defineret af lov for polyesterbånd. Det er dog værd at tage sig af sine surringsbånd og udskifte dem ofte nok til at sikre sikkerheden af last. Surringsbåndene udsættes for høj overbelastning, regn, sne eller meget stærk sol og de beskytter genstande med skarpe ender. Surringsbåndene skal være i god stand og have en meget høj styrke til at imødekomme de opgaver, der er tildelt dem. Sådanne surringsbånd kan findes i vores butik. Prisen på surringsbåndene er meget attraktiv, fordi vi er deres direkte producent. Vil du spare mere, bestil et sæt, så får du en ekstra rabat.

Surringsbånd til sikring af last

Surringsbånd til sikring af last skal stille op til kravene til lasten. Der er tre hovedaspekter: længde, tykkelse og brudstyrke. Surringsbånds længde skal være tilstrækkelig til at dække hele lasten og fastgøre bånden til monteringsbeslagene eller låsene, så lasten holdes ét sted. Surringsbåndenes bredde kombineres med deres brudstyrke. Jo bredere surringsbånd er, jo større holdbarhed. Selve surringsbånd er opdelt i to værdier: træk i håndtag og tilspændingskraft. Det er meget vigtigt, at disse værdier svarer til de kræfter, der virker på surringsbånd under kørsel. Surringsbånd slides i forskellig grad, afhængigt af hvad de fastgør, hvilket skal huskes, når de udskiftes.

Surringsbånd med skralde

Det er ikke kun surringsbånd, det er afgørende, men man skal også huske om skralde. Den skal vælges og matches med det surringsbånd, som den skal betjene og opretholde nøjagtigt de samme parametre. Surringsbånd sælges ofte komplet med en skralde, hvilket løser problemet med at vælge den akkurate skralde. Surringsbånd skal være holdbare og nemme at bruge. Et tilpassende, profileret og langt håndtag muliggør korrekt spænding af båndet og forkorter tiden af montering. I vores butik finder du surringsbånd med de mest praktiske skralder på markedet, der fungerer i enhver situation.
pixel