Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Trækspil

Antallet af fundne varer: 18

Håndspil til bil, ATV eller andre maskiner og genstande, som kan trækkes op på en trailer eller autotrailer. Vi tilbyder spil med wire og spil med trækbånd produceret af AL-KO og KNOTT.

Wciągarki ręczne

Håndspil

Håndspil er meget brugbare ved bilens på- og aflæsning. Spillene er oftest anvendes på autotrailere, når køretøjet ikke kan køres selv op på traileren. Derfor bliver håndspil uvurderlige, når man vil læsse en bil med en ødelagt motor eller beskadiget på nogen måde, der umuliggør kørsel. Håndspil giver dig mulighed for at trække en bil eller båd på en trailer. De bruges også til at trække både, pontoner og lystbåde på bådtrailere. Du kan bruge dem til at trække forskellige typer maskiner og genstande, som du vil transportere med traileren. Spillene adskiller sig hovedsageligt fra hinanden i deres maksimale vandrette træk, som skal tilpasses de objekter, som man vil trække eller sænke med dem. Mange af dem er udstyret med ekstra opbygning, der beskytter mekanismen mod vejrforhold.

Spil med wire

Spil med wire er den mest almindelige type håndspil. I deres tilfælde anvendes stålwire, som giver meget høj styrke og giver dem mulighed for at tiltrække meget tunge genstande. I vores butik er der spil, der er fabriksudstyret med stålwire, og dem, som du selv kan vælge. Når du vælger spil med wire, er det nødvendigt at være opmærksom på tromlens kapacitet. Wire diameter og wire længde skal kontrolleres. Det er også vigtigt, at krogen på stålwire er stærk nok. De velkendte producenter af spil, såsom de tyske virksomheder AL-KO og KNOTT, tilføjer til deres løsninger yderligere funktioner, der beskytter og gør arbejdet med spil letter.

Spil med trækbånd

Spil med trækbånd ,også kendt som båndspil, er perfekte til at trække mindre køretøjer og maskiner såsom motorcykler, ATV, både eller gokarts. Et polyesterbånd, der fylder hele overfladen af tromlen, giver et lidt mere behageligt træk. For at trække med trækbåndet bruges der den samme kraft hele tiden. Spil med trækbånd kan tilbyde det samme maksimale vandrette træk som spil med wire. Men de er ikke lavet af metal, hvilket sikrer, at du undgår korrosion, når du bruger dem i vand eller på vådt område. Trækbåndet slides ikke ved meget intensiv brug takket være en speciel flettet struktur. Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige spil, bedes du kontakte os, og vores eksperter vil meget gerne rådgive dig.
pixel