Trustpilot
Choose your language
and country
bulgarsk
tjekkisk
tysk
græsk
engelsk
spansk
estisk
fransk
italiensk
litauisk
lettisk
hollandsk
norsk
polsk
portugisisk
rumænsk
slovakisk
slovensk
svensk
ukrainsk

Stikdåse og adapter

Antallet af fundne varer: 19

Trailer stikdåse 13- eller 7-polet muliggør at tilknytte den elektriske installation til trailer eller autotrailer. Gennem adapter trailerstik er muligt nem at tilknytte bil og trailer.

Gniazdo przyczepy

Trailer adapterstik

Adapter stik er meget hjælpsom, når det viser sig, at trailer, som skal tilknyttes, ikke har den samme bajonettilslutning som den elektriske installation i traileren. Det er en stor risiko at køre uden lys, da man kan få en bøde og det er meget farligt for alle trafikanter. Derfor er det en god og nem løsning at købe en adapter trailer.

Trailer stikdåse

Stikdåse 7-polet bajonettilslutning er ikke udstyret med baklys, som i overensstemmelse med de europæiske normer ikke skal være installeret i trailere med totalvægt op til 750 kg. Stikdåse 13-polet anvendes i store trailere og autotrailere og sådan kan alle funktioner bruges. Stikdåserne fra vores tilbud er opbygget af høj kvalitet plast, som er modstandsdygtig over for vejrforhold og hyppig brug. Har du flere spørgsmål, kontakt vores kundeservice via telefon, på email eller chat.
pixel